Asiakkaiden kertomaa

Salossa sijaitsevan mökin vanha huopakatto oli päässyt niin huonoon kuntoon että se vuoti. Soitimme Koti Katteelle ja he hoitivat kattomme kuntoon muutamassa päivässä. Uudeksi katoksi valitsimme lukkosaumapeltikaton sen pitkän käyttöiän ja huolettomuuden vuoksi. Nyt tiedämme ettei katto pääse vuotamaan vaikka olisimme pidempiä aikoja poissa mökiltä.
Olimme pitkään miettineet mökin katon uusimista. Kun mökkinaapurimme kertoi tilanneensa katon Koti Kate Oy:ltä niin mekin päätimme tarttua toimeen. Asiantunteva edustaja tuli käymään mökillä ja kertoi kartoituksen jälkeen vaihe vaiheelta kattoremontin etenemisestä ja antoi tarjouksen. Päätimme tilata katon heti, kun saimme vielä yhteistilaajan edun naapurimme kanssa. Työ sujui sovitusti ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.
Päätimme soittaa Koti Kate Oy:lle kun talossamme ollut ruskea muovipinnoitettu pelti oli haalistunut jo lähes keltaiseksi. Edustaja tuli tekemään tarkastuksen sovittuna päivänä. Tarkastuksessa huomattiin että ruuvit oli pahasti ruostuneet ja niiden tiivisteet oli halkeillut. Myös aluskate oli alunperin asennettu niin ettei ilma pääse kiertämään yläpohjassa. Kaikkien vikojen korjaaminen ei ollut enään kustannustehokas vaihtoehto, joten päädyimme koko katon uusimiseen. Nyt tiedämme että yläpohjassa pääsee ilma kiertämään ja että koko katto on täysin kunnossa.

Katon maalaus

Ennen
Jälkeen