Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että pitääkö kattoni remontoida?

Parhaan selvyyden katon kunnosta saat pyytämällä meiltä ilmaisen kuntoarvion. Kuntoarvioinnissa katto käydään perusteellisesti läpi ja selvitetään mahdollisten korjausten tai remontin tarve.

Miten kauan kattoremontti kestää?

Kattoremontti kestää työn aloituksesta lopputarkastukseen normaalisti viikon.

Voiko kattoremontin tehdä talvella?

Kattoremontti voidaan tehdä yhtä hyvin kesällä tai talvella. Lumestakaan ei tarvitse murehtia, koska puhdistamme katon lumesta ennen työn aloitusta ja tarvittaessa remontin aikana.

Mitä kattoremontti maksaa?

Kattoremontti maksaa alkaen 70€ / m2. Kattoremontin kustannuksiin vaikuttaa katon pinta-ala, piippujen ja läpivientien määrä ja tarvittavat lisävarusteet kuten rännit ja kattoturvatuotteet.

Saako kattoremontista kotitalousvähennystä?

Voit saada kotitalousvähennystä kaikista tekemistämme töistä.

Voiko muovipinnoitetun peltikaton maalata?

Muovipinnoitetun katon maalaus ei estä muovipinnoitteen irtoamista. Myös maalin tarttuminen muovipinnoitteeseen on usein heikko ja siksi emme suosittele niiden maalaamista.

Milloin katto pitää maalata?

Selkein oire maalipinnan kulumisesta on värin haalistuminen. Lisäksi maalia saattaa lohkeilla katosta. Näiden oireiden ilmettyä katto tulisi maalata mahdollisimman pian ennen ruosteen ja muiden oireiden ilmenemistä.

Kuinka kauan katon maalaus kestää?

Yleisimmin työ jakautuu kolmelle päivälle kuivumisajoista johtuen.

Mitä katon maalaus maksaa?

Katon maalaus maksaa alkaen 9€ / m2. Katon maalauksen hintaan vaikuttaa katon pinta-ala ja katon nykyinen kunto, kuten ruosteen määrä.

Koskeeko tilaajavastuulaki minua?

Tilaajavastuulaki edellyttää taloyhtiöitä ja muita yritysmuotoisia remontin tilaajia selvittämään urakoitsijan taustat tarkasti, kun urakan sopimusarvo ilman arvonlisäveroa ylittää 7500€. Kuluttajia tilaajavastuulaki ei siis velvoita, joskin se on suositeltava toimintatapa myös kuluttajien remontteihin.
Koti Kate kuuluu Luotettava Kumppani-palveluun, josta pääset helposti tarkastamaan, onko yritys hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.